Reportages voor Communie / Lentefeest 2024

Vanaf 150 €


Mooie foto's als herinnering aan een bijzondere dag!


Ik heb voor 2024 weer enkele toffe locaties in petto voor de communie / lentefeest reportages.

Heel divers, super leuk en een tikkeltje anders! Volgens mij is er voor ieder wat wils.

Voor deze unieke reportages heb ik een aantal dagen in de agenda gereserveerd. Op tijd inschrijven is dus de boodschap want de plaatsjes zijn beperkt!


Voor reportages op andere plekken of in de fotostudio mag je me altijd contacteren en dan bekijken we de mogelijkheden.


TROPISCH GROEN

2 zaterdagen in maart

09/03/2024
23/03/2024

Op die dagen trek ik naar de tropische serres van de plantentuin in Meise. De serres zijn met de grote mooie planten en bomen vormen een echte jungle en is het geweldige decor voor een communie of lentefeest reportage. Bovendien geen stress om het weer want het is er altijd mooi, groen, warm en bovendien droog!

Nu boeken

Kunst en Natuur

zaterdag

16/03/2024

Ook dit jaar zijn we weer van de partij in de Verbeke foundation te Kemzeke. Deze bijzondere en unieke plaats spreekt tot de verbeelding. Weer of geen weer zowel buiten als binnen zijn tal van geweldige plekken .

Nu boeken

Fleurige Bloesems

woensdag en zaterdag

10/04/2024
13/04/2024

In april is het tijd voor bloesems! Een van mijn favoriete periodes in het arboretum van Kalmthout. Dan staan de magnolia's en de kerselaars in bloei en merk je dat de lente in aantocht is.

Nu boeken

Kleurrijke Graffiti

Zaterdag

27/04/2024

Deze locatie is kleurrijk, stedelijk en echt stoer! We spreken af aan een skatepark in Antwerpen waar de muren vol staan met kleurrijke graffiti. Dit is een perfect decor voor stoere meisjes en jongens die het een beetje anders willen.

Nu boeken

Eigen streek

Op Woensdag

13/03/2024
20/03/2024

17/04/2024
24/04/2024

Ik groeide op in de streek en ken de Kalmthoutse-Heide en de omliggende bossen als mijn broekzak. Deze locatie mag dus zeker niet ontbreken. Als "local" neem ik je mee naar toffe plekken voor mooie foto's in de natuur.

Nu boeken

Wat mag ik verwachten?

45 min reportage
online galerij met 20-30 foto's om uit te kiezen
3 foto's digitaal te ontvangen vrij van logo en op hoge resolutie
1 mini album 10x15 cm met 8 foto's naar keuze
(Opmerking: indien inkom is dit NIET inbegrepen)

Prijs: 150 euro


Een reportage in de studio of op een andere locatie?


Uiteraard is het ook mogelijk om de foto's in de studio te nemen of op een andere locatie. Hiervoor mag je me ook altijd contacteren.

Nog even dit ...

Kunnen we ook familiefoto's laten maken?

Telt hier ook het voordeel van de COMBO actie?

Wij zijn plots verhinderd op de dag van de reportage

Wat als we te laat zijn? Is dit erg?

Wat met slecht weer?

Kunnen we foto's, prints en andere zaken bijbestellen?

Praktische zaken zoals toegang, parkeren en betalingen

Ben ik zeker van mijn plekje?

Nog even dit ...

Kunnen we ook familiefoto's laten maken?

Neen, op de dag zelf is het niet de bedoeling dat we nog familiefoto's maken. De reportage staat in teken van Lentefeest / communie dus ik leg mijn focus hierop zodat jullie de leukste, spontaanste, mooiste en tofste foto's als resultaat kunnen ontvangen.

Wensen jullie ook nog een familiereportage op die locatie dan kan dat zeker of bekijk de mogelijkheid voor een combo-reportage.

Laat het me in elk geval weten en ik bezorg jullie graag meer informatie!

Telt hier ook het voordeel van de COMBO actie?

Wens je een lentefeest/communiereportage te combineren met een gezinsreportage? Ook dat kan!

Kies een pakket , boek de 2 reportages en geniet van een hele mooie korting!

2 reportages (gezin en lentefeest/communie)
ALLE foto's van de 2 reportages in hoge resolutie op USB-stick
De foto's van beide reportages in 1 album volgens het gekozen pakket.

Pakket vanaf 495 euro

Wij zijn plots verhinderd op de dag van de reportage

Uiteraard kan het zijn dat jullie door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. Gelieve mij dan zo snel mogelijk te verwittigen. Dan bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is. Bij een annulatie van minder dan 24u op voorhand of NO SHOW zal het voorschotje niet worden teruggestort. Contacteer mij zo snel mogelijk en we bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

Wat als we te laat zijn? Is dit erg?

Kom aub op tijd!
Het is erg belangrijk dat jullie op tijd zijn. Ik hou de klok gedurende de dag goed in de gaten zodat iedereen de tijd krijgt die ik beloof. Als jullie te laat zijn is dit heel jammer maar de reportage zal niet langer duren zodat de volgende reportage wel op tijd kan doorgaan.

Wat met slecht weer?

Wat we niet in de hand hebben is uiteraard het weer dus wat als ...

Op locaties zoals de Plantentuin van Meise, de Verbeke Foundation is er geen enkel probleem. Op deze locaties kunnen we perfect de reportage volledig binnen houden en kan alles dus doorgaan ook als het buiten geen weer is om een hond door te jagen.

De kleurrijke graffiti muren zijn buiten maar toch ook overdekt. In extreme gevallen zullen we de reportage dan laten doorgaan in het MAS.

Voor de bloesems en het zeetje is het hopen dat het weer meezit. Indien het echt niet doenbaar is zijn we genoodzaakt om de reportages te verzetten of af te lassen.

Kunnen we foto's, prints en andere zaken bijbestellen?

Uiteraard kunnen jullie nog tal van zaken bijbestellen. Prints, kaartjes, uitvergrotingen, albums, extra foto's digitaal ... noem maar op. Ik bezorg jullie graag alle mogelijkheden.

Praktische zaken zoals toegang, parkeren en betalingen

Inkom: Op locaties waar er entreegelden dienen te worden betaald dienen jullie zelf deze te voorzien. Uiteraard zijn jullie vrij om er een dagje van te maken en na of voor jullie reportage de locatie samen te verkennen.
Dit is van toepassing voor de Plantentuin in Meise en De Verbeke Foundation

Parkeren: Op de meeste plaatsen is parkeren geen probleem. Ik stuur jullie bij de bevestiging ook alle gegevens aangaande de locatie en eventuele parkeermogelijkheden.

Betalingen: Jullie boeking ligt vast na ontvangst van het voorschotje van 50 euro. Op de dag zelf moeten er geen betalingen gebeuren. Ik stuur de bon voor de betaling nadien.

Ben ik zeker van mijn plekje?

Nadat jullie mij hebben gecontacteerd ontvangen jullie binnen de 24u van mij een mail met de gegevens van de afspraak en een bon voor de betaling van het voorschot.
Na ontvangst van het voorschot ontvangen jullie een 2de mail met de bevestiging en verdere details over de gekozen locatie.