Ben je ook gek op de herfst?! Het bos in de herfst is een echt feest. Paddestoelen, kastanjes en 1001 verschillende kleuren. Ja, de herfst is een leuk seizoen en ook een heel kleurrijk seizoen.


Daarom ook dit jaar weer, herfstreportages in het bos tijdens de herfstvakantie!


Wat mag ik verwachten?


45 min reportage in een bos in Kapellen
online galerij met 20-30 foto's om uit te kiezen
3 foto's digitaal te ontvangen vrij van logo en op hoge resolutie
1 mini album 10x15 cm met 8 foto's naar keuze

Prijs: 150 euro incl BTW


Nog even dit ...

Het bos in de herfst

Wat met slecht weer?

Praktische zaken zoals toegang, parkeren en betalingen

Ben ik zeker van mijn plekje?

Kunnen we ook familiefoto's laten maken?

Telt hier ook het voordeel van de COMBO actie?

Wij zijn plots verhinderd op de dag van de reportage

Wat als we te laat zijn? Is dit erg?

Kunnen we foto's, prints en andere zaken bijbestellen?

Nog even dit ...

Het bos in de herfst

We maken een klein wandelingetje in het bos. De paden kunnen modderig en nat zijn op sommige stukken. Hou hier rekening mee bij het kiezen van de schoenen en de kledij. Maar geen paniek na boeking krijgen jullie van mij nog wat kledingtips voor de reportage toegestuurd.

Wat met slecht weer?

Wat we niet in de hand hebben is uiteraard het weer dus wat als ...

Omdat het gaat om een reportage in de herfst ga ik ervan uit dat het al eens kan regenen. Een klein buitje en wat motregen hoort ook bij de herfst.
Dus ook vrolijke rubber laarsen, grote paraplu's en zelfs sjaals en mutsen mogen van de partij zijn want een beetje regen zal me niet tegen houden.

Uiteraard willen we niet ziek worden dus als de weergoden echt roet in het eten gooien omdat de hemelsluizen van 's ochends tot 's avonds blijven open staan, dan bekijken we of we de reportage kunnen verzetten of we annuleren. Dit is steeds in overleg.

Praktische zaken zoals toegang, parkeren en betalingen

Geen extra kosten voor inkom of voor parking. Normaal is er voldoende parkeerplaats maar bij super zonnige herfstdagen kan het wel druk zijn maar nooit problematisch.

Betalingen: Jullie boeking ligt vast na ontvangst van het voorschotje van 50 euro. Op de dag zelf moeten er geen betalingen gebeuren. Ik stuur de bon voor de betaling nadien.

Ben ik zeker van mijn plekje?

Nadat jullie mij hebben gecontacteerd ontvangen jullie binnen de 24u van mij een mail met de gegevens van de afspraak en een bon voor de betaling van het voorschot.
Na ontvangst van het voorschot ontvangen jullie een 2de mail met de bevestiging en verdere details over de gekozen locatie.

Kunnen we ook familiefoto's laten maken?

Of het grootouders met kleinkinderen, een nieuw samengesteld gezin een moeder-dochter uitje of enkel de kinderen op de foto gaan. De prijs van deze reportage is tot 6 personen. Uiteraard kunnen grotere groepen ook inschrijven voor de herfst reportage maar contacteer me even en ik maak een passende prijs op afhankelijk van de grote van de groep.

Telt hier ook het voordeel van de COMBO actie?

Wens je een herfstreportage te combineren met een 2de reportage? Ook dat kan!

Kies een pakket , boek de 2 reportages en geniet van een hele mooie korting!
Weet dat deze reportages niet op dezelfde dag moeten vallen maar wel binnen een periode van 4 maanden.

Wat krijg je dan?
2 reportages
ALLE foto's van de 2 reportages in hoge resolutie op USB-stick
De foto's van beide reportages in 1 album volgens het gekozen pakket.

Pakket vanaf 495 euro

Wij zijn plots verhinderd op de dag van de reportage

Uiteraard kan het zijn dat jullie door onvoorziene omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. Gelieve mij dan zo snel mogelijk te verwittigen. Dan bekijken we samen of er een oplossing mogelijk is. Bij een annulatie van minder dan 24u op voorhand of NO SHOW zal het voorschotje niet worden teruggestort. Contacteer mij zo snel mogelijk en we bekijken hoe we dit kunnen oplossen.

Wat als we te laat zijn? Is dit erg?

Kom aub op tijd!
Het is erg belangrijk dat jullie op tijd zijn. Ik hou de klok gedurende de dag goed in de gaten zodat iedereen de tijd krijgt die ik beloof. Als jullie te laat zijn is dit heel jammer maar de reportage zal niet langer duren zodat de volgende reportage wel op tijd kan doorgaan.

Kunnen we foto's, prints en andere zaken bijbestellen?

Uiteraard kunnen jullie nog tal van zaken bijbestellen. Prints, kaartjes, uitvergrotingen, albums, extra foto's digitaal ... noem maar op. Ik bezorg jullie graag alle mogelijkheden.